Alapvető információk

Go down

Alapvető információk

Témanyitás by Bulma on Szomb. Dec. 09, 2017 5:11 pm

Ebben a bejegyzésben igyekeztünk összeszedni az alapvető tudnivalókat, melyek a játékhoz elengedhetetlenül szükséges ismereteket foglalják össze.


  1. A fórumon a mindenkori netikett szabályokat illik és be is kell tartani. A moderátorok nem csak a játékmenetért, hanem a netikett betartásáért is felelősek.
  2. A játék a Dragon Ball univerzumban játszódik, ám az ott történtekhez képest jócskán eltérő események fognak itt lezajlani, lejátszódni. A világ ismerete ajánlott, de igyekszünk minden leírást úgy megfogalmazni, hogy azok is csatlakozhassanak, akik nem ismertek a játék világában.
  3. A karakterkreálás során lehetőség van egy teljesen új, és egyedi karakter létrehozására, valamint egy létező karakter "adoptálására" is. Előbbinél kérünk mindenkit, hogy NE más világok létező karaktereit emeljék át ide, mindenféle változtatás nélkül, utóbbinál pedig a megfelelő topikban kérünk mindenkit eme irányú igények leadására.
  4. A játék során csak a saját karakteredet és karaktereidet irányíthatod és csakis őket. Sem nem-játékos (NJK), sem más játékos karaktereit nem mozgathatod ily módon.
  5. Bár a DB világában a halál kevesebb jelentőséggel bír, mint más univerzumokban, ennek ellenére más játékos karakterét önkényesen megölni TILOS! Próbálkozni ugyan lehet vele, de a végleges döntés mindig az aktuális kalandmesteré (KM), aki az éppen zajló játékért felel.
  6. Igyekezzünk tartalmas és a cselekményt előrevivő posztokat, hozzászólásokat megejteni. Pontosan emiatt nem írunk ki direkt korlátozást: van, hogy egy-két mondatos megjegyzés többet ér, mint egy teljes novella, ha a mondandó a helyén van. Ugyanakkor mind a nagyon tömör, mind pedig a nagyon barokkos, sehova sem vezető mondatokkal megspékelt kisregények megírását mellőzzük.
  7. Tilos az oldalon bármiféle reklám, illegális vagy pornográf tartalom megjelenítése, az ilyen posztok automatikusan BAN-nal lesznek jutalmazva.
  8. Kérés, kérdés, óhaj-sóhaj esetén nyugodtan keressétek valamelyik moderátort.
avatar
Bulma
Admin

Posts : 109
Join date : 2017. Dec. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dbrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.