Matasa karakterlap

Go down

Matasa karakterlap

Témanyitás by Matasa on Szer. Jan. 03, 2018 8:38 pm

Név: Matasa (Ma: démon (demon), Ta: küzdő (fighting), Sa: harcos (warrior))

Faj: Démon

Kor: 20 év

Nem: Nemtelen

Testalkat: 170 cm jó erőben lévő, sportos alkata van. Még növésben van. Súlya: 68 kg.

Előtörténet:
Látva a világ állapotát, és a megannyi veszélyes erős személyt a földön Kami-sama úgy döntött hogy itt az ideje egy harcos védelmezőt adni a földnek, valakit aki képes megállítani a veszélyeket amik a Földre várnak. Ezért adott életet nekem. A nevem maga is egy emlékeztet a célra amiért életet adott nekem. Azzal a tudással születtem, hogy Piccolo, a démon király el van zárva a világban de egy nap visszatérhet, az halála viszont Kami halálát is jelentené, szóval mikor visszatér le kell tudnom győzni úgy, hogy nem ölöm meg.
Természetesen Kami fiának lenni nem egyszerű. Csak a tény, hogy a föld őrzője legalább heteket feláldozott az életéből, hogy a földön járjak, és csak azért nem többet, mert a lehető legkevesebb információval adott nekem életet, ellenben Piccolo-val aki az életének felébe került, és mindent tud, amit Kami akkor tudott, és a lelkének felét is neki adta. Mind ezek miatt meg kell tennem minden tőlem telhetőt, hogy ez a feláldozás nem vész kárba. Természetesen lehetnék erősebb is, ha többet áldozott volna fel, de talán ez is túl sok volt.
– Emlékezz arra, hogy a földön több erős harcos él, aki segíthet neked. A feladat amit rád bíztam, egy amit nem szégyen másokkal megosztani. Soha ne feledd, hogy legutóbb is egy ember állította meg a démon királyt. – emlékeztetett Kami több alkalommal is, de a tudat, hogy ezen veszély miatt jöttem a világra mindig ott lesz, és amíg veszély fenyegetheti a világot, mindig kész leszek az útjába állni.
A kilátón felnőni, és tanulni nem volt egyszerű, főleg azért nem, mert sok dologhoz nem volt meg a tudásom, és a fizikai képességem hogy elsajátítsam. Éppen ezért ahogy mindent megtanultam, amit addig képes voltam, le lettem küldve a földre a Főnix iskolába, ahol meglepetésemre, egy másik démon volt a mester.
– Üdvözlöm mester Pyre. Kami-sama küldött, hogy tanuljak meg öntől minél többet. A nevem Matasa. – mondtam meghajolva a mester előtt.
– És e miatt tanítanom kellene téged?
– Ha szükséges alávetem magam bármilyen próbának, amit elém állítasz, és megteszek minden tőlem telhetőt, hogy átmenjek rajta.


Motiváció: Elég erősé válni, hogy legyőzze Piccolo-t a nélkül hogy Kami vagy ő meghalna. Biztosra menni, hogy a föld, és az őrzője biztonságban van.

Kötelékek: Kami-sama fia és tanonca, Popo, Pyre tanonca.

Jártasságok:
Fizikum: 2
Szellem: 2
Spiritusz: 2

Faji bónusz:
Regenerálódás: Képes részben meggyógyítani saját magát harc közben, ám ez ugyanúgy egy teljes reagot vesz igénybe, mint egy támadás/egyéb technika. Továbbá képes bármely leszakadt végtagját visszanöveszteni ily módon

Technikák:
Chi lövedék
avatar
Matasa

Posts : 33
Join date : 2018. Jan. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Matasa karakterlap

Témanyitás by Bulma on Szer. Jan. 03, 2018 9:10 pm

Karakter jelenlegi harci erőszintje: 125
avatar
Bulma
Admin

Posts : 109
Join date : 2017. Dec. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dbrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.