A világról

Go down

A világról

Témanyitás by Bulma on Szomb. Dec. 09, 2017 6:44 pm

A játék az eredeti Dragon Ball világában játszódik, az alapoktól kezdve. Teljesen újragondolva a történetet, pár változtatást eszközöltünk is, és ennek megfelelően néhány dolog meglepően fog hatni mind azoknak, akik ismerik, mind pedig azoknak, akik esetleg csak most ismerkednek az egész univerzummal. Ebben a témában igyekeztünk összeszedni mind az alap információkat, mind pedig a változtatásokat.

A játék a Földön, s bár később lesz lehetőség máshova is eljutni, az első pár kaland itt veszi kezdetét. Bár a bolygó nagyon hasonlít a mi bolygónkra, mégsem teljesen egyeznek meg: a technológiai fejlettség jóval magasabb, lebegő autók és égbe nyúló modern felhőkarcolók népesítik be az egy gigászi földrészt, amelyet csak kisebb tengerek szakítanak meg, inkább félszigetre, mint tényleges szigetre bontva ezeket a részeket. Bár elsősorban az ember(szerű) lények a meghatározóak, nem mindennapos, hogy állatokra és egyéb lényekre emlékeztető kreatúrákkal futunk össze, és a mágia is jelen van, még ha nem is mindennaposan.

Az első nagyobb változás ebben a történetben az, hogy a régi főszereplők helyett teljesen újak lesznek a reflektorfényben: Ti, az az a játékosok és az ő karaktereik. Igyekszünk több, különálló és pár nagyobb, egybefüggő kalandon keresztül megmutatni, hogy milyen mély is ez a világ, és hogy mennyi lehetőség van a főszereplőkön kívül. Ám ezeken kívül is van pár, apróbb módosítás.

Egy apró, ám annál radikálisabb változtatásokat magával hozó dolog, hogy ebben a játékban sokkal népszerűbbek a harcművészetek, mint eredetileg voltak. Ennek következtében sokkal többen adják a fejüket erre a pályára, így a megrendezendő Tenkaichi Budokai, azaz Harcművészeti Világbajnokság is *évente* kerül megrendezésre. Emiatt nemcsak, hogy gyakrabban mérettetnek meg a harcosok, de nem kettő, hanem négy iskolai s rendszeresen képviselteti magát ezeken a viadalokon. Emiatt a fókusz (legalábbis az első kalandokban) ezeken a viadalokon lesz, ám ezen kívül is készültünk egy s más aprósággal.

Végezetül pedig a híres-neves Sárkánygömbökről is ejtenénk pár szót, hiszen az eredeti szériában is, és későbbiekben is igen nagy szerepük volt ezeknek a kívánságot teljesítő tárgyaknak. Szerepük továbbra is megmaradt, és a világban felfedezhetőek lesznek, ám a legenda egyre több és több emberhez jutott el, így ezeknek a beszerzése korántsem olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolnánk.
avatar
Bulma
Admin

Posts : 109
Join date : 2017. Dec. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dbrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.