Régi ismerősök

Go down

Régi ismerősök

Témanyitás by Bulma on Szomb. Dec. 09, 2017 7:00 pm

Ebben a topicban néhány régi ismerősről szeretnénk lerántani a leplet. Elsősorban azokat igyekeztünk összeszedni, akikkel valami "változás" is történt, ugyanakkor igyekeztünk mindenkit megemlíteni, akinek egy kicsit is fontosabb szerepe volt, van vagy lesz a kalandok során.

A lista azonban folyamatosan bővül, annak függvényében, hogy épp ki, vagy kik bukkannak fel a történetben!

A TEKNŐS ISKOLÁJA:

  • Son Goku: Az eredeti sorozatok főszereplőjével különösebb változás nem történt. Célja ugyanúgy továbbra is, hogy egyre erősebbé váljon és erős ellenfelekkel küzdhessen meg. Még itt is kölyök, azonban egy változás már történt: a farka nincs már meg.
  • Zseniális teknős: Az eredeti sorozathoz hasonlatosan itt is Goku és Krillin vezették vissza őt a harcművészet útjára, ám annak népszerűsége miatt úgy döntött, hogy több tanítvány tanítását is vállalja még mellettük. Bár a nőkhöz való vonzalma azóta is csillapíthatatlan, saját női tanítványaival szemben sokkal elnézőbb lett, s mélyen tiszteli őket.
  • Krillin: Vele nem sok változás történt az eredeti eseményekhez képest, ugyanakkor örül, hogy egyre többen csatlakoztak hozzájuk.
  • Bulma: Az eredeti sorozattal ellentétben itt Bulma úgy döntött, hogy lehetőséget lát abban, hogy erre a pályára adja a fejét, és (Zseniális teknős legnagyobb örömére) csatlakozott a Teknős iskolájához. Eleinte voltak összetűzései a mesterrel, de azóta ugyanolyan becsben van tartva, mint a többiek.
  • Yamcha: Hasonlóan az eredeti sorozathoz, itt is csatlakozott az iskolához, ám jóval korábban, amikor Gokuék is.
  • Launch: Talán Launch-al történt a legnagyobb változás. Az előző torna idején ugyanis a sárkánygömbök segítségével elérték a többiek, hogy két külön testben létezzen tovább, így külön életet élhet mind "Kék", mind pedig "Szőke Launch". Előbbi, bár jóban van a Teknős tanulóival, ő maga jelenleg még nem adta a fejét arra, hogy ezzel komolyabban foglalkozzon. Utóbbi azonban nem találta itt a helyét, így elbúcsúzva a többiektől, úgy döntött, hogy a saját útját járja.
  • Puar: Yamcha hűséges segédje, aki az utóbbi időkben egyre többet ölt emberi alakot, hogy Yamcha-val megküzdhessen és segíthessen barátján. Vajon ez csak fellángolás, vagy valami kezdete?

A DARU ISKOLÁJA:

  • Tao Pai Pai: Egy veszélyes fejvadász, aki a jelenlegi viadal előtt összetűzésbe keveredett Gokuval, aki alul is maradt a vele való küzdelemben. Mivel ebben a világban a Vörösszalag Hadsereg nem tudott kibontakozni, így az ő konfliktusuk pusztán harcművészeti volt, és Tao sem sínylette meg később a találkozást. Azonban a következő harcra mind a ketten fel vannak készülve, és Tao ezúttal nem egyedül jön...
  • Master Shen: Tao bátyja és az iskola vezetője, aki önmagában is egy hírhedt harcos nevében áll. Ám egyelőre többet nem tudni róla...

EGYÉB:

  • Herkules: Egy viszonylag fiatal harcművész, aki eltökélte, hogy idén megnyeri a harcművészeti tornát. Vajon sikerül neki?
avatar
Bulma
Admin

Posts : 109
Join date : 2017. Dec. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dbrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.