Új arcok (NJK-k)

Go down

Új arcok (NJK-k)

Témanyitás by Bulma on Szomb. Dec. 09, 2017 7:07 pm

Ebben a topicban pár, újabb karaktert szeretnénk bemutatni. A lista folyamatosan fog azonban frissülni, mivel igyekszünk csak azokról a karakterekről leírást adni, akik "ismertek" ebben a világban. A fontosabb karakterek így már most szerepelnek, de akik kevésbé, azok csak akkor kerülnek be, ha már a történetben is szerepeltek.


PYRE


Egy rejtélyes alak, aki a Főnixek iskoláját vezeti. Erről az iskoláról azt érdemes tudni, hogy szemben a többi iskolával, itt kifejezetten a defenzív szemléletet, a békét és harmóniát próbálják elérni a tanulók, hasonlóan a szerzetesekhez. Így az itt elsajátítható technikák vagy a védelemre és gyógyításra fókuszálnak, vagy pedig az ellenfél csapásainak visszahárítására.

Pyre alakjáról nem tudni sokat, sem azt, hogy honnan is származik, ám a szóbeszéd szerint nem e világi lényről van szó, sokan csak "tűzdémonnak" becézik. Ennek ellenére azonban legendás a türelme, és az iskola tárt karokkal fogad mindenkit, akik a harcművészet egy más aspektusára kíváncsiak.

RAZOR


A Kígyó Iskolájának tanítója. Rendkívüli szigorú és már-már kegyetlen ember hírében áll, aki azonban a sikert éppúgy díjazza, mint ahogy a kudarcot bünteti. Mottójuk, hogy a korlátokat át kell szakítani, és ennek érdekében nem félnek saját testüket sem átalakítani - nem véletlen, hogy ők azok, akik különböző tudományos és kibernetikai eszközöket használva erősítik fel saját magukat a teljesítmény érdekében.

Ennek ellenére mind Razor, mind pedig az iskola tanoncai betartják az általánosan elfogadott szabályokat, még ha moralitásuk megkérdőjelezhető is oly sokszor.
avatar
Bulma
Admin

Posts : 109
Join date : 2017. Dec. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dbrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.