Daede karakterlap

Go down

Daede karakterlap

Témanyitás by Daede on Szer. Jan. 03, 2018 9:49 pm

NÉV: Daede, "A fióka"

FAJ: Démon.

KOR: 22 év.

NEM: Nemtelen.

TESTALKAT: Jó erőben lévő, izmos alkata van. Súlya: 73 kg, magassága: 174 cm.

ELŐTÖRTÉNET: A Földön született, de fajáról nem sokat tud. Még apjától, Pyre-től sem tudott meg sok dolgot, csupán annyit, hogy ők nem evilági lények. Nem a Földről származnak, de többet ő sem tud. A legtöbben "démonoknak" nevezik őket.
Apjával igen jó vizsonyt ápol annak ellenére, hogy mesterként Pyre nagyon szigorúan bánik vele. Mióta az eszét tudja, azóta apját figyeli ahogyan edz, gyakorol. Ő maga sosem volt az erőszak híve, mindigis az alkotás illetve a teremtés keltette fel érdeklődését. Látta, hogy apja kisugárzása merőben eltér a megszokottól amikor harcol. Úgy véli, ha ezt az állapotot eléri akkor választ kap minden kérdésére. Nem szívesen harcol de van, hogy a nehezebb utat kell válaszatnia céljai eléréséhez, és nem habozik ezt megtenni.

MOTIVÁCIÓ: Mindent szeretne megtudni a fajáról, pontos eredetükről. Úgy hiszi, egyfajta harcművészet vezethet a belső békéjének meglelésére, és amint ezt megleli választ kap minden kérdésére. Egyrészt apja tanításai miatt választotta a Főnix Iskolát, másrészt azért, mert úgy véli ezt a belső utat nem az "üsd-vágd" harcstílusokkal, hanem mentális küzdelem során érheti el.

KÖTELÉKEK: Pyre fia és egyben tanonca.

JÁRTASSÁGOK: Az alábbi jártasságokban mennyire jártas a karakter. Minden karakter 6 (azaz hat) ponttal kezd, és ezeket a pontokat tetszés szerint el lehet osztani a jártasságokra úgy, hogy mindegyikre kell legalább egy pontot tenni a játék kezdetekor. Az alábbi jártasságok tartoznak egy-egy karakterhez:
- FIZIKUM: 1
- SZELLEM: 3
- SPIRITUSZ: 2

FAJI BÓNUSZ: REGENERÁLÁS
TECHNIKÁK:
-Ellencsapás
avatar
Daede

Posts : 37
Join date : 2018. Jan. 03.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Daede karakterlap

Témanyitás by Bulma on Szer. Jan. 03, 2018 11:30 pm

Karakter jelenlegi harci erőszintje: 110
avatar
Bulma
Admin

Posts : 109
Join date : 2017. Dec. 09.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dbrpg.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.