Soya (Karakterlap)

Go down

Soya (Karakterlap)

Témanyitás by Soya on Vas. Jan. 14, 2018 1:03 am


NÉV: Soya

FAJ: Ember

KOR: 18

NEM: Férfi

TESTALKAT: Kifejezetten vékony, de nem túl magas. Testalkata első ránézésre inkább nőies, mint férfias.

ELŐTÖRTÉNET: Soya teljesen átlagos és mindennapi középosztálybeli családban nőtt fel. Kifejezetten jó nevelést kapott, és szerető családban nőtt fel, ám másokkal nehezen találta már meg a közös hangot. Eleinte számkivetettként tengett a világban, ám ennek ellenére már akkor is volt egy célja. A kisváros, melyben felnőtt, s annak nyugalma mindig is örömteli érzéssel töltötte el, a házuk kertjében található fa melegséget töltöttek a szívébe. Az igazi áttörést azonban a szomszéd lány barátsága hozta el számára, melynek köszönhetően meg tudta fogalmazni, hogy mi is az, ami az életben motiválja őt: a szépség. Ám a külső szépség nem volt számára elég, saját magában is a szépet és a szépséget kereste, és ezt akarta tökéletesíteni.

Sajnos azonban az öröm nem tartott sokáig. A lány szülei egy másik városba költöztek, és így Soya saját magára maradt a világban, s szülei bíztatása sem sokat segített. Az iskolában sem találta a helyét, egészen addig, amíg nem tettek látogatást North City mellett található hegységekbe. Itt találkozott élete sorsfordító pillanatával, s egy nyílt nap keretein belül szemtanúja lehetett a Daru Iskolájának edzésébe.

Itt már bizonyos volt, hogy mi lesz az az eszköz, amivel végül elérheti célját. Nem csak rengeteget olvasott utána, de a környező helyeken annyi tapasztalatot szedett össze annyi embertől, amennyitől csak lehet, még annak ellenére is, hogy magába az iskolába nem tudott visszalátogatni. Pár hagyományos harcművészeti órán is részt vett ugyan, de ez nem volt elég, s a családi támogatással még pár neves harcművész is ideiglenesen a szárnyai alá vette.

Soya nemrég betöltve a 18-at, úgy döntött, hogy nekivág élete kalandjának. Bizonyítani akar. Nem csak saját magának, hanem annak a lánynak is, aki megértette vele élete értelmét. De tudja, hogy messze még az út vége, de az ezer mérföldes utazás első lépését megtette. Közeleg a megvilágosodás felé, s közeleg a célja eléréséhez is.

Úgy döntött hát, hogy első látogatása abba az intézménybe vezet, ami végül megadta neki a kezdőlökést...

MOTIVÁCIÓ: A szép, és a szépség, a tökéletesség elérése, ezáltal testi- és lelki harmónia megteremtése, mindezt a harcművészetek eszköztárával kombinálva.

KÖTELÉKEK: Jean - a lány, aki Soya első (és igazából egyetlen) barátja volt ezidáig. Kiléte azóta kérdéses...

JÁRTASSÁGOK:
- FIZIKUM: 1
- SZELLEM: 3
- SPIRITUSZ: 3

TECHNIKA: Telepátia
Soya
Soya

Posts : 26
Join date : 2018. Jan. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Soya (Karakterlap)

Témanyitás by Bemondó on Vas. Jan. 14, 2018 1:35 am

1. 115 harci erő
2. 100 harci erő és +1 spiritusz
Bemondó
Bemondó
Mesélő

Posts : 45
Join date : 2018. Jan. 11.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Soya (Karakterlap)

Témanyitás by Soya on Vas. Jan. 14, 2018 1:36 am

A második mellett döntenék.
Soya
Soya

Posts : 26
Join date : 2018. Jan. 14.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Soya (Karakterlap)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.